***Upea HUVILA juhliin, kokouksiin, saunailtaan, tai vapaa-ajan viettoon***

Villa Metsänvartijan TILAT jakautuvat kahteen kerrokseen (160m2). Makuuhuoneita on neljä, joissa vuodepaikkoja löytyy jopa 9:lle henkilölle. Jokainen huone on erilainen, sisältäen ainutlaatuisen ilmeen ja upeita yksityiskohtia. Laadukkaat huonekalut ja tekstiilit luovat ripauksen myös luksusta. Tilaisuuden luonteesta riippuen, istumapaikkoja järjestyy 10-20 henkilölle.

Tämä upea historiallinen kohde on rakennettu vuonna 1927, ja peruskorjattu vuonna 2015. Kruunun Lomille tämä loma- ja juhlahuvila otettiin käyttöön tammikuussa 2023. Tällöin paikka remontoitiin artenomin käsityöllä, vanhaa kunnioittaen. Sisustussuunnittelijan toimesta luotiin täysin uusi kokonaisuus, jossa yhdistettiin hienosti uutta ja vanhaa.

Vuokraamme kohdetta myös päivätapahtumiin, eli ilman majoitusta (juhlat/kokous). Tarjoilut järjestyvät tarvittaessa kauttamme yhteistyössä lähialueen yrittäjien kanssa. Kysy tarjousta kokouspaketteihin! info@kruununlomat.fi

ALAKERTA:
– 1 x kahden hengen huone
– 1 x kolmen hengen huone
– olohuoneesta/salista löytyy iso pöytäryhmä ruokailuun, tai kokoustamiseen (10 henkilöä), sekä erillinen sohvaryhmä (7 henkilöä)
– 65′ TV, bluetooth, wifi
– erillinen keittiö täysin mukavuuksin, jossa ruokailuryhmä vaikka aamiaista varten
– kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi, pakastin, uuni/liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone sekä kuivausrumpu.
– käytössä on myös kattava astiasto ruoan valmistukseen sekä tarjoiluun; arkeen ja juhlaan
– wc

YLÄKERTA:
– 2 x kahden hengen huone
– wc
– sauna-tilat; pukuhuone istuinryhmällä, kylpyhuone, sauna (sähkö)

Kohde on hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja sijaitsee Vihtijärven kylän keskuksessa, noin tunti pääkaupunkiseudulta. Pihassa löytyy hyvin parkkitilaa usealle autolle. Kesäaikaan käytössä on myös perinteinen puulämmitteinen pihasauna, mukavan kokoinen pihapiiri (nurmi/hiekka), kaasugrilli sekä istuskeluryhmä. Lähimpään vesistöön (uimaranta) on matkaa noin 1km. Luontoreitit lähellä.

Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Yli-sepän juhlatila. Voit yhdistää isomman tilaisuuden näiden kahden ainutlaatuisen kohteen kesken.

HUOM! EI LEMMIKKEJÄ!

Varauskalenteri

HINNASTO alkaen (sis. alv)
455,00€ / vrk (max 6 henkilöä)
Lisähenkilöt 35,00€/henkilö
VUOKRAAN SISÄLTYY LIINAVAATTEET!

Loppusiivous etukäteen tilattuna 90,00€

Kysy rohkeasti tarjousta!
info@kruununlomat.fi