Tämä vanha, idyllinen juhlahuoneisto kätkee sisäänsä historiaa vuosisatojen takaa. Se sijaitsee Vihtijärven kylässä, Länsi-Uudellamaalla. Pääkaupunkiseudulta on matkaa vajaa tunti. Juhlatilaa ympäröi kaunis nurmipiha aidatulla omalla alueellaan. Iso parkkialue on aivan tilan vieressä. Vihtijärven oma kappeli sijaitsee kivenheiton päässä. Täällä järjestyy häät, syntymäpäivät, muistotilaisuus, valmistumisjuhla, kastejuhla tai vaikka tyhypäivä työporukan kesken. Tila muokkautuu moneen.

”Yli-Sepän talo on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1798 ja 1805. Aikojen saatossa rakennuksessa on ollut monenlaista toimintaa, kuten posti, kauppa sekä räätälin tilat. Se on toiminut kyläläisten kokoontumispaikkana. Sitä käyttivät mm. kylän lotat, martat, urheiluseuralaiset sekä diakoniapiiri. 1990-luvun puolivälissä rakennus peruskorjattiin juhlatilaksi.” (www.vihtijarvi.fi)

Tila jakautuu kahteen erilaiseen saliin. Kokonaisuudessaan juhlatilaan mahtuu noin 50 henkilöä. Vierailla on mahdollisuus järjestää itselle mieluisa, ja toimiva ratkaisu tilaisuuksiinsa. Tunnelmallinen vanhan ajan henki huokuu sisätiloissa, sen seinissä, ja sisustuksessa. Kalusteina toimivat erikokoiset pirttipöydät. Rakennuksen molemmissa päädyissä on käytössä takka tunnelman luomiseksi. Erillinen pieni keittiö mahdollistaa catering-palvelujen sujumisen (kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi). Tilassa varustuksena myös videotykki, bluetooth-kaiuttimet, valkokangas ja fläppitaulu. Sisä-wc (2 kpl).

Juhlatilaan saa tuoda omat tarjoilut. Catering-yhteistyöt sujuvat myös kauttamme lähialueen pitopalveluiden kanssa.

Majoitusta varten samasta pihapiiristä löytyy myös Villa Metsänvartija. Voit yhdistää nämä kaksi upeaa kohdetta. Kysy tarjousta!

HINNASTO (sis. alv)

Päivävuokra arkisin (kokous/ toimintatila) 250,00 € / päivä
Viikonloppuisin 1 vrk (pe-la TAI la-su) 450,00 €
Koko viikonloppu (pe – su) 825,00 €

Kysy rohkeasti tarjousta!

Lisätiedot ja varaukset alla olevalla lomakkeella tai
info@kruununlomat.fi, +358 50 3369 299
OTA YHTEYTTÄ