Tämä vanha, idyllinen juhlahuoneisto kätkee sisäänsä historiaa vuosisatojen takaa.

”Yli-Sepän talo on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1798 ja 1805. Aikojen saatossa rakennuksessa on ollut monenlaista toimintaa, kuten posti, kauppa sekä räätälin tilat. Se on toiminut kyläläisten kokoontumispaikkana. Sitä käyttivät mm. kylän lotat, martat, urheiluseuralaiset sekä diakoniapiiri. 1990-luvun puolivälissä rakennus peruskorjattiin juhlatilaksi.” (www.vihtijarvi.fi)

Juhlatila sijaitsee Vihtijärven kylän keskustassa. Juhlatilaa ympäröi kaunis nurmipiha aidatulla omalla alueellaan. Kokonaisuudessaan tilaan mahtuu noin 50 henkilöä.

Juhlatila jakautuu kahteen eri saliin. Vierailla on mahdollisuus järjestää itselle mieluisa ja toimiva ratkaisu tilaisuuksiinsa. Tunnelmallinen vanhan ajan henki huokuu sisätiloissa, sen seinissä ja sisustuksessa. Kalusteina toimivat erikokoiset pirttipöydät. Rakennuksen molemmissa päädyissä on käytössä takka (sekä polttopuut) tunnelman luomiseksi. Erillinen pieni keittiö mahdollistaa catering-palvelujen sujumisen. Varustukseen kuuluu myös videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu. Ulko-wc.

HINNASTO (sis. alv 24%)

Arkipäivä (ma-pe) 150 € / vrk
Viikonloppu vuorokausi (pe-su) 250 € / vrk
Koko viikonloppu (pe-su) 450€ / viikonloppu

Loppusiivous etukäteen tilattuna 100 €

Kysy tarjousta kokouspaketteihin!

Catering-yhteistyöt myös kauttamme paikallisen pitopalvelun kanssa.
Lisätiedot ja varaukset info@kruununlomat.fi, +358 50 3369 299

JUHLATILAN VARAUSEHDOT

OTA YHTEYTTÄ