Mitä mökin hintaan sisältyy?
Kruunun Helmessä hintaan kuuluu aina loppusiivous, pyyhkeet sekä liinavaatteet valmiiksi pedattuna. Kruunun Erämajalla hinta sisältää majoituksen, mutta loppusiivouksen tai liinavaatteet voi tilata erikseen lisämaksusta.

Lisäksi mökeissä on kohtuullinen määrä polttopuita, paperit (wc- ja talouspaperi) muutamaksi päiväksi, tiskiaineet ja -välineet, siivousvälineet, sekä kattava astiasto ruoan valmistukseen sekä tarjoiluun.

Kruunun Helmessä on myös kaasugrilli. Vapaassa käytössä on myös soutuvene ja muutamat pelastusliivit sekä joitakin pihapelejä.

Saako lemmikki majoittua mukanamme?
Kyllä onnistuu tietyin ehdoin. Tästä täytyy toki ilmoittaa ennakkoon. Lemmikkimaksu on 25€/lemmikki/varaus. Omistajat ovat vastuussa lemmikkiensä käytöksestä ja sitoutuvat siistimään sekä mökin, että pihan ylimääräisistä sotkuista oleskelunsa aikana.

Saavumme myöhään illalla, onko se mahdollista? Entä myöhäisempi check-out?
Normaalisti mökin saa käyttöönsä klo 16 ja mökin luovutus on klo 12. Avainten luovutus sovitaan aina tapauskohtaisesti, joten myöhäinen tulo onnistuu kyllä, kunhan siitä on sovittu etukäteen. Sesonkiaikana mökki on käytössä usein, joten siivoukseen ja mökin valmisteluun tarvitsemme riittävästi aikaa. Myöhäisempää lähtöaikaa voi kuitenkin aina kysyä etukäteen, ja arvioimme tällöin tilanteen.

Kuuluuko liinavaatteet mökin vuokrahintaan?
Kruunun Helmessä liinavaatteet kuuluvat aina hintaan. 
Kruunun Erämajalla liinavaatesetin voi varata erikseen hintaan 15€/henkilö.

Onko saunassa puu- vai sähkökiuas?
Mökeissä on puukiuas. Polttopuut ja sytykkeet ovat käytössänne koko oleskelun ajan.

Pitääkö mökki siivota itse loman päätteeksi?
Kruunun Helmessä perushintaan kuuluu aina perusteellinen loppusiivous. Mökkivuokraajilta odotetaan kuitenkin tiettyjä toimenpiteitä vuokrauksen päätteeksi. Näistä ohjeistus löytyy kohteen mökkikansiosta.

Kruunun Erämajalla loppusiivous on tilattavissa lisämaksusta (100 €).

Mistä saan mökin avaimen?
Mökin ja avaimen luovutus pyritään aina järjestämään henkilökohtaisesti. Jos aikataulut ei sovi yhteen esimerkiksi myöhäisen tuloajan vuoksi, sovitaan asia erikseen. Varauksen yhteydessä saatte tiedon mistä avaimen voi hakea.

Onko mökit vuokrattavissa ympäri vuoden?
Kyllä vain, mökkejä voi vuokrata läpi vuoden. Hinta vaihtelee sesongin mukaan,
Kruunun Erämajassa talviaikana on käytössä vain päärakennus (ilman piha-aittoja), jossa on majoitustilaa tuolloin 4:lle henkilölle.

Voiko mökillä kalastaa?
Kruunun Helmi sijaitsee järven rannalla, jossa kalastaminen onnistuu kyllä. Vapaassa käytössä on  soutuvene ja muutamat pelastusliivit. Kalastusvälineitä ei ole tarjolla, joten omat välineet mukaan. Kalastuslupia saa ostettua tarvittaessa läheisestä Syökerin Tuvan kahvilasta.

Onko käyttövesi juotavaa?
Veden laatu on testattu, ja se on juomakelpoista kohteissamme.

Onko lapset huomioitu kohteissanne?
Tottakai. Pyynnöstä varattavissa on pinnasänky, syöttötuoli ja potta. Pinnasängystä veloitamme 20€/varaus (sis. petivaatteet) ja syöttötuolista 10€/varaus. Käytössänne on myös joitakin leluja.